Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cos de fum LSK

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Coşurile de fum LSK (Coş de fum super aerisit) se pot racorda la mai multe tipuri de surse de căldură, indiferent de combustibilul  utilizat de aceasta. La coşul de fum LSK se pot racorda sobe de teracotă, şeminee, instalaţii pe gaz cu arzătoare atmosferice, cazane cu arzătoare pe gaz, instalaţii de încălzire cu combustibil mixt sau pe lemne, instalaţii de încălzire cu combustibil lichid sau care funcţionează cu bioenergie.

Coşul de fum LSK este un sistem compus din trei straturi: elementul exterior, care alcătuieşte scheletul structurii este mantaua din beton uşor, partea interioară este tubul de şamotă rezistent la căldură şi condensul acid, care asigură evacuarea gazelor de ardere, iar termoizolaţia sistemului este asigurată de izolaţia din vată minerală aflată între cele două straturi.

Mantaua coşurilor de fum este alcătuită din elementele de înveliş din beton uşor. Betonul realizat din materii prime naturale amestecate conform scopului, asigură pe lângă greutatea mică şi o rezistenţă potrivită, iar mulţumită aditivilor săi şi o termoizolaţie bună.

Mantaua oferă coşurilor de fum esteticul necesar; înălţimea elementelor în cazul fiecărui tip de coş este de 33 cm. Datorită acestui fapt sunt necesare doar 3 bucăţi pentru a construi 1 m de coş de fum. Se pot fabrica mai multe tipuri şi dimensiuni de elemente de manta, satisfăcând astfel cerinţele generale şi speciale ale clienţilor.  Din elementele de manta se pot construi coşuri de fum cu un singur tub, cu un singur tub şi cu orificiu de ventilaţie, precum şi cu două tuburi şi orificiu de ventilaţie. Fiecare tip depinde de construcţia în sine.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura